Stern Auto is de grootste officiële Mercedes-Benz dealer van Nederland en beschikt over elf vestigingen in het centrum van het land en een 24/7 online twaalfde ‘vestiging’.

DecemberDeals

De Decembermaand duur? Welnee, tenminste niet bij Stern Auto! Want Stern Auto bood in de laatste weken van 2015 verschillende modellen van Mercedes-Benz aan met duizenden euro’s voordeel. Wij hebben gezorgd voor leads via een Facebookcampagne.

Via Facebook hebben wij ons gericht op de doelgroep van Stern Auto. Jongere mensen die hoog zijn opgeleid, hebben bijvoorbeeld interesse in de A-Klasse en de CLA van Mercedes-Benz. Maar de Facebookfans van Stern Auto hebben ook interesse in een nieuwe auto en willen graag weten wat hun huidige auto waard is. Op Facebook hebben we deze en andere doelgroepen bereikt via advertenties. Via een call-to-action hebben ze een proefrit, offerte, taxatie of brochure aangevraagd. 

Stern Auto is voor ons een walhalla, want we konden alle clicks, landingen en conversies doormeten. We hebben veel geleerd van deze campagne, waardoor we voor een volgende campagne onszelf weer kunnen overtreffen.

We sloten de campagne af met 67 % meer leads dan verwacht. Stern Auto was erg onder de indruk van onze campagne en het resultaat. Daar worden wij gelukkig van!

'' Implementeer de DecemberDeals in een Facebookcampagne en zorg voor leads. ''

Resultaat

+ 105%

Landingen

+ 67 %

Leads

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.