Winkelcentrum Zwolle Zuid is een winkelcentrum met 65 winkels en horecagelegenheden.

Veiligheidsdag

De naam Winkelcentrum Zwolle Zuid zegt eigenlijk al voldoende. Winkelcentrum Zwolle Zuid is een winkelcentrum in Zwolle met 65 winkels en horecagelegenheden. Gedurende het hele jaar worden er evenementen georganiseerd, waarbij de Veiligheidsdag er één van was.

Winkelcentrum Zwolle Zuid organiseerde op 11 april een Veiligheidsdag. Deze dag stond in het teken van het terugdringen van criminaliteit en overlast. Naast de uitreiking en het bezoek van de burgemeester van Zwolle, werden er ook leuke activiteiten georganiseerd zoals demonstraties door de politie en brandweer. Crowdmedia heeft deze activiteiten via Facebook onder de aandacht gebracht, met als doel meer bezoekers te trekken tijdens deze dag.

De online communicatie rondom deze dag bestond uit Facebookberichten en Dark Posts. De Facebookberichten hebben we gepromoot onder inwoners van Zwolle met kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar, zodat de advertentie relevant was. De campagne zorgde voor interactie, waardoor het resultaat als positief beoordeeld is!

'' Zorg ervoor dat de Veiligheidsdag onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep.''

Resultaat:

36.850

betaald bereik

2.100

betaalde interacties

145

nieuwe Facebookfans

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.