Winkelcentrum Zwolle Zuid is een winkelcentrum met 65 winkels en horecagelegenheden.

Vier de lente

Winkelcentrum Zwolle Zuid heeft het hele jaar door leuke events die wij onder de aandacht brengen via online marketing. Zo ook het event Winkelcentrum Zwolle Zuid viert de lente. Een gezellig event waar van alles te doen was, voor jong en oud.

Om bezoekers naar het event te trekken hebben we advertenties ingezet, gericht op mensen in de omgeving. De communicatieboodschap was gericht op braderie en muziek, waarbij we de bovenstaande video promootte. Voor de doelgroep met jonge kinderen hebben we een speciale nijntje-actie opgezet. Kinderen konden meedoen aan een kleurwedstrijd, waarbij nijntje tijdens het event zelf de winnaar koos!

Daarnaast kon iedereen kennis maken met de enige echte nijnte. De ouders konden de foto’s van de meet and greet vervolgens op de Facebookpagina van Winkelcentrum Zwolle Zuid terugvinden, waardoor er een koppeling ontstond tussen offline naar online. Er onstond een strijd tussen de foto’s met de meeste likes, want dat kindje won ook nog eens een Nijntje pakket. Dit zorgde voor een organische boost, de winnares had maar liefst 500+ likes op haar foto.

'Laad het event Vier de Lente onder de doelgroep van Winkelcentrum Zwolle Zuid en zorg voor organisch bereik.'

Resultaat:

79.750

totaal bereik

1.900

bereik per nijntje fotoalbum

194

nieuwe paginalikes

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.