Sloten B.V. is producent van onder meer Sprayfo kalvermelk. Sprayfo heeft een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige en innovatieve jongdiervoeders door effectief opfokmanagement.

Favoriete kalf

Voor Sprayfo hebben we een likecampagne opgezet. Maar wat doe je vervolgens met al die nieuwe fans? Juist, een leuke content-actie opzetten!

Samen met Sprayfo hebben een foto-actie opgezet. Sprayfo-fans en mensen met een boerenbedrijf konden een foto van hun favoriete kalf insturen, ook wel hun ‘toppers’. Deze mensen bereikten we via own-media kanalen, een Facebookcampagne en advertenties via veeteelt.nl. Dat zorgde voor heel veel mooie plaatjes. De foto’s met de meeste stemmen vielen in de prijzen. Van een ticket naar Pretpark Slagharen tot een ereplaats op de Sprayfo kalender.

De actie oversteeg onze verwachting. Er werden meer foto’s ingestuurd dan de doelstelling was. Dit kwam omdat de doelgroep erg actief is op Facebook, actiever dan verwacht. Een mooie actie, waar Sprayfo zeer tevreden over is!

' Zet een succesvolle content-actie op waar we de doelgroep betrekken bij het merk Sprayfo.''

Resultaat:

188

Kalveren foto's

2.400

Stemmers

277.000

Bereik onder doelgroep

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.