Centraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Hypotheek campagne

Centraal Beheer Achmea is meer dan (schade)verzekeringen, zij bieden ook hypotheken, lijfrente- en spaarproducten. Binnen het team van Bank Leven Hypotheken van Centraal Beheer Achmea heeft Crowdmedia een (interim) rol gespeeld in het op de kaart zetten van onder andere hypotheken. De Ja!Nu!Doen! campagne is hier een uitrol van. 

De Ja!Nu!Doen! campagne speelt in op de actualiteit, dit is het moment om een huis te kopen, verkopen of over te sluiten. Een antwoord op de vraag die voor iedere potentiële klant anders is, maar waarbij altijd het antwoord Ja!Nu!Doen! is. Het is nu de tijd om een huis te kopen door de gunstige koopmarkt. Het is nu de tijd om over te sluiten door de lage rente. Niet langer twijfelen, nu doen!

In samenwerking met het bureau Hemels van der Hart is deze campagne tot standgekomen. De rol van Crowdmedia was het adviseren van de online inzet en de juiste media-middelenmix, het begeleiden en bijsturen van de campagne en evaluatie op basis van de resultaten. Waarbij met name de samenhang en koppeling van offline middelen (radio en direct mails) met online (landingspagina’s, display advertising, SEA, affiliates en e-mail)  belangrijk was. Een grote campagne met een hoog bereik en goede resultaten.

"Nederland moet weten dat Centraal Beheer ook hypotheken aanbiedt"

Resultaat

35 miljoen

views van beeldadvertenties

120.000

landingen op de landingspagina's

980

aangevraagde hypotheekgesprekken

Meer weten?

Wouter kan je er alles over vertellen, wouter@crowdmedia.nl of 06 2412 7058.