Syntus BV is een Nederlandse vervoersmaatschappij en verzorgt het openbaar vervoer op de Veluwe, in Gelderland, in Midden-Overijssel en in Twente.

Campagne KidsVrij

Syntus verzorgt het openbaar vervoer op de Veluwe, in Gelderland, in Midden-Overijssel en in Twente. Rond de herfstvakantie bood Syntus de bekende KidsVrij-tickets aan. Met deze tickets reis je gratis met de bus en trein. Wij hebben de online campagne rondom dit product op ons genomen.

Wij zagen de herfstvakantie meteen als concept-item voor de campagne. Samen met je ouders of grootouders een dagje weg in de trein terwijl je vakantie hebt, leuk! Dit concept hebben we doorvertaald in een campagne voor Facebook, Display bannering en voor Google Adwords. Misschien heb je onze advertenties wel gezien op dagjeweg.nl en 9292ov.nl. Wij hebben ons gericht op ouders en grootouders die woonachtig waren in de regio van Syntus. Ondertussen zette Syntus ook offline bannering in, je raadt misschien al waar. Inderdaad, in de bus!

Via Facebook, Display en Google Adwords lieten we mensen landen op een website. Daar konden de ouders en grootouders alle informatie over KidsVrij-kaartjes vinden. De campagne is bij Syntus als succesvol ervaren!

'' Zorg dat het product KidsVrij onder de aandacht van onze doelgroep komt en zorg voor landingen. ''

Resultaat

3,1 %

Conversie naar website

10%

Conversie voor productaanvraag

Meer weten?

Wouter kan je er alles over vertellen, 06 24127058 of via wouter@crowdmedia.nl.