Centraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Kleine Deukjes Dagen®

Centraal Beheer organiseert sinds 2010 de Kleine Deukjes Dagen®. Dit evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement voor de klanten van Centraal Beheer. Tijdens het evenement mogen klanten 3 deukjes gratis uit hun auto.

Voor de afgelopen Kleine Deukjes Dagen® heeft Centraal Beheer ons gevraagd om de open markt te vertellen over dit evenement. Wij hebben een concept gemaakt om alle social content op te vangen en op kleinedeukjesdagen.nl te plaatsen.

Voor het eerst gaf Centraal Beheer niet-klanten ook de kans om erbij te zijn. Wij hebben een aantal posts bedacht en deze gepromoot binnen een specifieke doelgroep op Facebook. Binnen 2 dagen hadden we de doelstelling voor de zgn. Golden Tickets behaald.

Tijdens het evenement zijn er veel berichten op de social wall van kleinedeukjesdagen.nl geplaatst. De campagne is zeer succesvol afgerond.

De ontwikkeling van de website is in samenwerking met  Triggerfish ontwikkeld.

"Zorg voor meer zichtbaarheid voor de Kleine Deukjes Dagen® en een overzicht van alle sociale activiteiten"

Resultaat

600.000

mensen bereikt.

566

reacties met een gem. cijfer van 9,5.

170

uitdeukkaarten voor niet-klanten.

Meer weten?

Meer weten over deze campagne of wil je zelf een effectieve campagne? Bel dan met Yasser (0642110518) of via de email (yasser@crowdmedia.nl).