Sloten B.V. is producent van onder meer Sprayfo kalvermelk. Sprayfo heeft een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige en innovatieve jongdiervoeders door effectief opfokmanagement.

Likecampagne

Sprayfo houdt zich bezig met content marketing. Zo hebben ze een informatieve nieuwsbrief en plaatsen ze leuke artikelen op hun website. Sprayfo is ook actief op Facebook, alleen het aantal likes bleef achter. Daarom hebben we samen met Sprayfo een Facebookcampagne opgezet, met als doel meer Facebookfans.

We haalden de Facebookgebruiker over tot een ’vind ik leuk’ met een like-campagne. Via specifieke targeting kregen boeren een advertentie van Sprayfo in beeld. De fanbase groeide goed! Binnen drie weken verwelkomden we +1.200 nieuwe fans!

De learnings vanuit deze campagne hebben we weer gebruikt voor het vervolg. Na de like-campagne zijn we namelijk gestart met een nieuw project. Een foto-actie waarbij mensen de favoriete foto van hun kalfje in konden sturen. Bekijk hier de uitkomsten van deze actie. 

'' Zorg voor een vergroting van de fanbase op Facebook. ''

Resultaat:

+ 1.200

nieuwe fans

3 weken

tijdsbestek

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.