Pluggerz oordopjes is een innovatief bedrijf dat op maat gemaakte en universele oordoppen maakt. Pluggerz oordopjes richt zich op consumenten in binnen- en buitenland en wil gehoorschade vroegtijdig tegengaan.

Likecampagne

Pluggerz oordopjes is actief bezig met content marketing. Elke week worden er Facebookberichten geplaatst. En Pluggerz oordopjes is actief bezig met webcare. Toen Pluggerz oordopjes onze content strategie ging doorvertalen naar Facebookberichten, hadden ze 1200 organische likes. Een mooie start, maar ze wilden graag hun fanbase vergroten zodat ze met hun content meer mensen uit de doelgroep konden bereiken.

Om de fanbase te laten groeien, hebben we een half jaar Facebookadvertenties ingezet. Ons doel was 5.000 likes binnen een half jaar. Dat doel hebben we ruimschoots gehaald! Door steeds te blijven optimaliseren op de advertenties en de doelgroepen, hebben we meer fans binnengehaald dan verwacht. Intussen is Pluggerz oordopjes de 6.000 likes voorbij en zijn er veel actieve fans uit Nederland en Belgiƫ op de pagina.
Een mooi resultaat.

'' Zorg dat de fanbase op Facebook wordt vergroot tot 5.000 fans.'

Resultaat:

62%

conversie naar pagelike

+ 5.000

nieuwe fans

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.