I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty! Een evenement van MissLipgloss in samenwerking met Studio TaS.

Live social media

We hebben toegeleefd naar 12 en 13 december, de dagen dat het event I Love Beauty plaatsvond. We hebben drie maanden lang online campagne gevoerd en de Facebookpagina bijgehouden. Maar ook tijdens het event gingen we door, we hebben zelfs de hele dag live social media bijgehouden.

Tijdens het event hadden we vier verschillende kanalen in beheer, waarvoor we content maakten en de interactie opzochten met de bezoekers en fans van I Love Beauty. Dit deden we samen met twee cameramannen, één presentatrice en verschillende fotografen. Aan ons om te beoordelen welke content we wel of niet konden gebruiken voor social media.

Via Facebook gaven we door middel van video’s en foto’s de sfeer van het event weer. Maar we gaven de bezoekers ook een kijkje achter de schermen, op Instagram deelden we namelijk backstagemateriaal. De interviews die werden gedaan, deelden we op YouTube. Daarbij hebben we Twitter ingezet om de video’s onder de aandacht te brengen. Tussendoor reageerden we op binnenkomende vragen en deelden we hartjes uit op Instagram.

Schermafbeelding-2016-02-02-om-17.18.54

We zagen dat de interactie toenam tijdens het event. Alleen al op Facebook haalden we een engagement van 17%!

'' Zorg voor interactie op social media tijdens het event en zorg voor goede webcare. ''

Resultaat:

17%

Engagement

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.