Wensink Automotive is de grootste dealer van Mercedes-Benz, smart en Ford.

Merkbekendheid

Wensink Automotive is trotse mobiliteitpartner van PEC Zwolle en FC Groningen. Tijdens de open dagen van PEC Zwolle en FC Groningen presenteren de clubs hun spelers en maken fans kennis met hen. Er is ook ruimte om een kijkje achter de schermen te nemen. Wensink Automotive sloot hier op aan, de fans konden op de foto met hun favoriete speler. Ze mochten naast hun idool plaats nemen in een nieuwe smart forfour. Dat was een succes, want de voetballiefhebbers stonden rijendik te wachten.

Samen met de voetballer maakte ze een selfie door te drukken op de ‘selfie button’. De mensen konden hun foto terugvinden op de Facebookpagina van Wensink Automotive. Dit zorgde voor een directe conversie tussen offline en online. Maar daar hield de actie niet op. De fans konden ook nog verschillende prijzen winnen met hun foto’s. De 25 foto’s met de meeste stemmen gingen door naar de finale. In een speciale Facebookapp konden mensen hun foto bekijken. Door stemmen te verzamelen op hun foto, maakten ze kans op een week smart forfour rijden of mooie clubprijzen. 

Dit actiemechanisme zorgde ervoor dat mensen zelf voor een organisch effect zorgden. Door te vragen om stemmen, kwam hun foto steeds hoger in de ranking te staan. Wij waren tevreden, maar liefst 1.495 unieke personen brachten hun stem uit! 

'' Positioneer Wensink Automotive als trouwe sponsor van PEC Zwolle en FC Groningen en laat de doelgroep kennis maken met de nieuwe smart forfour. ''

Resultaat

215.900

Online bereik

+ 4.900

Bezoekers aan applicatie

1.495

Unieke stemmers

Meer weten over deze actie?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.