Pluggerz oordopjes is een innovatief bedrijf dat op maat gemaakte en universele oordoppen maakt. Pluggerz oordopjes richt zich op consumenten in binnen- en buitenland en wil gehoorschade vroegtijdig tegengaan.

Pluggerz bij 3FM

Wij verzorgen de content marketing voor Pluggerz oordopjes. Dit is doorlopende content op Pluggerz’ Facebookpagina maar dit zijn ook losstaande acties. Het 3FM item valt onder het laatste.

Radio 3FM plaatste een video op hun Facebookpagina over het belang van gehoorbescherming. Wij vinden het belangrijk dat je bovenop het nieuws zit bij content marketing. Als je een uur wacht, dan ben je al te laat. Daarom hadden we binnen een uur contact gezocht met de DJ’s van radio 3FM. Twee dagen later waren we te gast bij Radio 3FM. De DJ’s Paul Rabbering, Michiel Veenstra en Frank van der Lende kregen gratis een setje Custom Made Pluggerz oordopjes.

Het aanmeten van de oordopjes hebben we gefilmd. De DJ’s gaven ook hun mening over gehoorbeschadiging. Voor onze camera en tijdens hun radioshow! Dit hebben we samengevoegd in een video en het als content op Facebook geplaatst. De video werd goed bekeken en bereikte een groot deel van de doelgroep. En niet onbelangrijk: bij Pluggerz oordopjes heeft de video intern voor veel enthousiasme gezorgd. De medewerkers zijn trots dat hun oordopjes gedragen worden door de bekende DJ’s! 

'' Zorg voor mooie inhakers met content marketing en val op! ''

Resultaat:

46.800

Videoplays

160.900

Bereik onder doelgroep

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.