Prominent is specialist in lekker zitten. Prominent ontwikkelt relaxstoelen en banken met een optimale balans tussen comfort, design en vakmanschap. Dit sluit aan bij de missie: mensen optimaal laten relaxen.

Relaxed moment

Prominent introduceerde de nieuwe Balance collectie, ontworpen door Sheila de Vries. Prominent zette een massa-mediale campagne in ter introductie van de nieuwe stoel. Wij hebben de online activatie rondom deze campagne opgezet en uitgevoerd.

Ter promotie van de collectie gaf Prominent een relaxstoel uit de collectie weg t.w.v. 2.180 euro. Rondom deze prijs hebben wij een Facebookcampagne opgezet. Het doel van deze campagne was om op Facebook, vrouwen in de leeftijdscategorie 50+ te activeren om een vriend(in) te nomineren. Via een speciale Facebookapplicatie konden vrouwen hun vriend(in) nomineren voor een relaxed moment. Ze stuurden een foto in van degene die zij de relaxstoel gunden, daarbij vertelden ze waarom ze diegene nomineerden.

Met de actie hebben we veel geleerd hoe de doelgroep van Prominent zich beweegt op Facebook. Door de Facebookcampagne hebben we 12% van de doelgroep bereikt, wat voor 307 nominaties heeft gezorgd. Een resultaat waar we trots op zijn!

'Naamsbekendheid voor de Sheila de Vries collectie laden op Facebook onder vrouwen van 50+.'

Resultaat:

12%

Online bereik doelgroep

307

Nominaties

28%

Groei Facebookfans

Meer weten?

Yasser kan je er alles over vertellen, yasser@crowdmedia.nl of 06 4211 0518.