Centraal Beheer Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Spullen Delen

Spullen Delen spannend? Niet via Centraal Beheer! En al helemaal niet met Arie. Ok, even terug naar het begin. Centraal Beheer helpt de deeleconomie een handje op weg. Spullen die je leent zijn verzekerd. Deze boodschap brachten ze over via een toffe video. Wij deden de Facebookpromotie.

De Facebookcampagne van Spullen Delen was gericht op jongeren en gezinnen in de grootste steden van Nederland. Wij hebben de campagne opgedeeld in verschillende fases. Eerst stuurden we op bekendheid, daarna werkten we met een directe call to action. We hebben een aantal slimmigheden in de campagne toegevoegd. Zo verspreidden we de video, maar stuurden we tegelijkertijd op websiteclicks en sloegen we de groep op die de video had bekeken. De opgeslagen groep bereikten we vervolgens weer met een directe call to action richting de landingspagina.

We hadden hoge doelstellingen meegekregen qua bereik. Maar door tijdig optimaliseren hebben we de doelstelling gehaald! En niet geheel onbelangrijk, op de doelstelling websiteclicks hebben we een pracht resultaat neergezet.

'' Verspreid de video onder de juiste doelgroep en zorg voor activatie richting de landingspagina. ''

Resultaat:

+ 7%

Bereik boven target:

+ 434%

Landingen boven target:

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.