I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty! Een evenement van MissLipgloss in samenwerking met Studio TaS.

Ticket verkoop

In december 2015 vond voor de tweede keer I Love Beauty plaats. I Love Beauty is een event in de Jaarbeurs Utrecht en biedt een dag vol beauty. Op I Love Beauty kan je shoppen, workshops bijwonen en demonstraties bekijken.

Dit jaar waren we weer verantwoordelijk voor de ticketverkoop voor I Love Beauty. De learnings van de campagne van vorig jaar, waren de basis voor deze campagne. Om tickets te verkopen hebben we de campagne ingedeeld in verschillende fases. Deze fases waren gekoppeld aan de verschillende soorten tickets; Earlybird-, Discount- en Reguliere tickets.

We hebben de doelgroep bereikt via Facebook, Instagram en Google Adwords. Binnen de campagne hebben we verschillende soorten content gebruikt voor de advertenties. Door middel van AB-tests en tussentijdse evaluaties hebben we de campagne steeds weer kunnen optimaliseren.

Wij hebben onze doelstellingen voor de campagne gehaald, maar nog belangrijker: de tweede editie van I Love Beauty was een waar succes! Er zijn ruim 8.000 bezoekers geweest.

Tijdens het event hebben we ook live social media gedaan, lees er hier meer over.

'' Jullie zijn verantwoordelijk voor de gehele online ticketverkoop, zet hier een succesvolle campagne voor op. ''

Resultaat:

10%

Conversie naar ticketverkoop

8.000

Aantal bezoekers

Meer weten?

Willeke kan je er alles over vertellen, willeke@crowdmedia.nl of 06 2826 3709.