Primeur: Crowdmedia adverteert op TikTok.

22 februari 2021
Persberichten

Goed nieuws! Bij Crowdmedia is het vanaf vandaag mogelijk om te adverteren op TikTok. Er zijn nog maar weinig Nederlandse bedrijven die gebruik mogen maken van de advertentiemogelijkheden in de populaire app, maar het Zwolse contentmarketingbureau heeft het voor elkaar gekregen. 

Mandy Veenstra (contentmarketeer bij Crowdmedia): “Er kwam vanuit klanten steeds meer vraag naar TikTok-advertenties. Maar er zijn nog maar weinig Nederlandse bedrijven die mogen adverteren op TikTok. Toch is het ons gelukt: het is eindelijk zover! We hebben rechtstreeks contact met TikTok en zitten goed in het traject.Als een van de eerste bureaus in Nederland kunnen wij nu op TikTok adverteren. Dat biedt kansen. Nu is dé tijd om impact te maken, want er is nog maar weinig concurrentie.”

Omdat de vraag vanuit klanten zo groot is, start Crowdmedia volgende week al met het opzetten van de eerste TikTok-campagnes. 

TikTok is populair bij een brede doelgroep. Zo zijn er zes miljoen actieve gebruikers in Nederland. TikTok was al populair onder de jongeren, maar steeds meer volwassenen vinden nu hun weg ook naar dit nieuwe socialmediakanaal. Onder de Crowders is de app ook behoorlijk populair. De TikToks van Crowdmedia bekijk je hier!