Meet Rob: part of the Crowd!

19 februari 2021
Crowdmedia

Aangenaam! Ik ben Rob Kuis en ik kom in mijn rol als salesmanager het dynamische Crowd-team verrijken met mijn kennis, ervaring en netwerk op het gebied van verkoop en accountmanagement. 

Waarde toevoegen.
De eerste week werd ik aangenaam verrast door het confettikanon, een begrip binnen deze club. Na een uitdagende periode waarin ik opnieuw een interessante en uitdagende werkomgeving zocht, waar ik waarde kan toevoegen en waar ik energie van krijg, kwam ik in gesprek met Yasser. Door het wederzijdse ‘warme’ gevoel ben ik nu onderdeel van de Crowd!  

Van Canada naar Oldebroek.
Geboren en een beetje getogen in Canada, besloten mijn ouders terug te gaan naar Nederland. Hier heb ik gewoond in respectievelijk Alkmaar, Leeuwarden (waar ik studeerde aan de kunstacademie), Hardegarijp en Zwolle. Sinds drieëntwintig jaar woon ik in het buitengebied van Oldebroek met mijn vrouw, twee dochters, twee honden en drie paarden.

Mensenmens.
Mensen staan bij mij centraal. Ik heb er veel leren kennen via mijn werk in de verschillende landen waar ik werkzaam ben geweest. Maar ook via mijn hobby’s vliegvissen, cosplay (costume play) en mijn vrijwilligerswerk bij diverse instellingen zoals ‘Trashpackers’.

Anders kijken en denken.
Mijn passies – en waar ik energie van krijg – zijn het beleven en creëren van sfeer. Dit kan door middel van mijn inzet, mensen bij elkaar brengen, coachen en de boel (positief) op zijn kop zetten. Maar ook door te koken voor vrienden, fotografie (www.treborview.nl), muziek, concerten en festivals, reizen en avonturen beleven met een groep of team.

Ik heb ongelooflijk veel zin in de komende periode!