‘’The funniest person you’ll ever meet’’

09 mei 2019
Crowdmedia

‘’The funniest person you’ll ever meet’’ – Faith de Weerd. Dat ben ik, 23 jaar, woonachtend in het mooie Zwolle en zoals je misschien al door hebt: ik vind mezelf hilarisch. Naast mezelf grappig vinden en het uitleggen van mijn bizarre en vaak verontrustende humor, doe ik natuurlijk ook nog wel wat meer met m’n leven: ik volg de opleiding Communicatie op Hogeschool Windesheim. Hartstikke leuk zo’n opleiding, maar hoe gaat het er nou eigenlijk in de praktijk aan toe? Ik heb werkelijk waar geen idee.

Om een beter beeld te krijgen van het toekomstige beroepenveld waarvoor ik word opgeleid, loop ik vandaag een dagje mee bij Crowdmedia. Ik vind contentmarketing – één van de vele aspecten van het communicatievakgebied – erg interessant. Om deze reden nam ik contact op met Crowdmedia, aangezien zij de experts zijn op dat gebied.

Er zijn mij vandaag meerdere dingen uitgelegd over Crowdmedia: waar zij voor staan en wat zij doen. Zo heb ik ook een beeld gekregen hoe een contentmarketingstrategie voor een nieuwe klant eruitziet en hoe dit aangepakt wordt. Dit vond ik erg interessant! Al met al, een leuke en leerzame dag. Ook het team is erg leuk en de sfeer is super chill. Bedankt Crowdmedia! Joejoe.