Time to introduce!

11 september 2018
Crowdmedia

Vanochtend ging ik vol goede moed op weg naar mijn eerste stagedag. Toen ik aan het fietsen was kwam ik er plots achter dat mijn achterband best wel heel erg zacht was.Ik kon natuurlijk niet omkeren om thuis even vijf trappen op te lopen om de fietspomp te pakken waarna ik diezelfde vijf trappen weer af moest lopen om mijn fietsband beneden op te pompen. En nu denk je vast “huh, maar waarom dan niet?” Dat zal ik je vertellen. Ik ben namelijk altijd bang dat ik te laat kom op een eerste dag. Dus met alle moeite fietste ik door op mijn slome fietsje om vervolgens een halfuur te VROEG aan te komen op stage.

Maar goed, dat terzijde. Ik kom een halfjaar lang stagelopen bij Crowdmedia. Ik ben Lynn Vulkers, twintig jaar oud en ik woon in Zwolle. Ik heb vier diertjes, oh nee, vijf, als je mijn vriend mee telt. Grapje natuurlijk.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn twee hondjes. En met “bezig” bedoel ik dat ik uren naar ze kan kijken zonder dat ik mij verveel. Zeg gerust dat ik geobsedeerd door ze ben, ik zal het niet ontkennen. Ook spendeer ik mijn vrije tijd graag aan handlettering en schrijven. Mijn eerste werkdag zit er inmiddels op, en het ging me toch snel voorbij. En nee dat bedoel ik niet sarcastisch. Mijn collega-stagiaire en ik hebben zelfs vóór de deadline onze eerste blogpost op de site geknald. Wie weet zie je zelfs wel meer langskomen. Toedels!