10 maart

Vacature: Art Director (Status: gesprekken zijn ingepland)

Update 29 maart: De gesprekken zijn ingepland. Uiteraard ben je welkom om te solliciteren, maar dan kan het op dit moment te laat zijn. Behalve als jij ons kan overtuigen dat we te vroeg waren met de selectie.

Contentmarketing met drie Michelinsterren, wij draaien onze hand er niet voor om. Een meergangenmenu, aangepast op de smaakpapillen en wensen van de klant. Onze keuken kent strategen, copy-writers, data-analisten en distributie-pro’s. Alles om een formidabele mise en place neer te zetten. We zoeken een in-house artdirector die dit samenbrengt tot een smaakvolle plate. Voeg jij waarde toe met een eigengereide conceptsaus? Neem plaats achter ons fornuis in een goed geoliede keuken!

Eén strak concept voor de strategie van tafel 4. Bon chef!

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie goed in te vullen binnen onze contentbrigade vragen wij het volgende:

  • Met jouw artistieke garde geef jij gezicht aan een ijzersterke strategie;
  • Je hersenen stromen over van creativiteit;
  • De visuele uitwerking van concepten is voor jou een peulenschil;
  • Je hebt een kritische blik en kunt snel schakelen;
  • Jouw ambitie om te slagen straal je uit;
  • Je hebt minimaal een hbo- of wo-opleiding succesvol afgerond;
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring, het liefst bij een bureau.

Wat bieden wij jou?
Je gaat 3 tot 5 dagen (bespreekbaar) aan de slag in een team van 10 professionals met een schil van freelancers en bureaus. Dat alles onder marktconforme arbeidsvoorwaarden, uiteraard met je eigen telefoon en laptop. De reiskostenvergoeding is een vast bedrag, ongeacht waar je woont.

Past onze cultuur bij jou?
Vaste werktijden? Daar geloven we niet in. We vinden jouw output belangrijker dan je aanwezigheid in uren. Hetzelfde geldt voor vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben.

We communiceren open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen wij altijd met het oog op resultaat. Wij werken voor o.a. Centraal Beheer, Syntus/Keolis, Wensink Automotive en Fortune Coffee. Klinkt goed, toch?

Kom jij onze brigade versterken?
Stuur je cv en motivatie naar Yasser Dehnavi (info@crowdmedia.nl). Creativiteit stellen we altijd op prijs! Heb je nog vragen? Dan kun je Yasser bellen of WhatsAppen via 06-42 110 518.

Terug