vacature social advertiser
20 september

Vacature: Social Advertiser

Contentmarketing met drie Michelinsterren, wij draaien onze hand er niet voor om. Een meergangenmenu, aangepast op de smaakpapillen en wensen van de klant. Onze keuken kent strategen, copy-writers, data-analisten en distributie-pro’s. Maar de brigade mist nog die ene Chef du la Publicité!

Daarom zoeken we een Social Advertiser. Iemand die de distributie van onze content in betere banen leidt. Die snapt dat adverteren niet alleen draait om het opzetten van campagnes, en die begrijpt dat kilo’s data en vlijmscherpe rapportages daarbij onvermijdelijk zijn. Zo een die ons overtuigt betere content te maken vanuit strakke analyses.

Hebben we in jou deze ware socialadvertisingchef gevonden?

Wat ga je doen?
Je werkt in een team met verschillende disciplines om de campagnes te ontwikkelen en uit te voeren, maar jij bent verantwoordelijk voor het resultaat en stuurt hier ook op. Van te voren heb je met een uitgekiend advertentieplan een prognose neergelegd bij de klant. Tijdens de campagne ben jij het aanspreekpunt voor de klant en stuur je bij waar nodig. Jij bent ook verantwoordelijk voor de evaluatie, waarbij je de klant verrast met jouw online kennis, visie en ambitie. Dit doe je niet voor één project, maar voor verschillende projecten tegelijkertijd. Zo is geen dag hetzelfde.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed in te vullen binnen Crowdmedia vragen wij het volgende:

  • Met jouw artistieke garde geef jij gezicht aan een ijzersterke strategie;
  • Je hebt ervaring met social-advertising;
  • Je hebt ervaring met analyse van webdata;
  • Je hebt een kritische blik en kunt snel schakelen;
  • Je hebt minimaal een hbo- of wo-opleiding succesvol afgerond;
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Je bent bereid om periodiek intern bij klanten een project op te zetten of af te ronden, vaak in de functie als interim social advertiser.

Voldoe je niet aan alle ingrediënten om deze functie uit te voeren? No worries, wij helpen je graag om verder te komen in je carrière.

Wat bieden wij jou?
Je gaat 4 tot 5 dagen (bespreekbaar) aan de slag in een team van 18 professionals met een schil van freelancers en bureaus. Dat alles onder marktconforme arbeidsvoorwaarden, uiteraard met je eigen telefoon en laptop. De reiskostenvergoeding is een vast bedrag, ongeacht waar je woont.

Past onze cultuur bij jou?
Vaste werktijden? Daar geloven we niet in. We vinden dat jouw output belangrijker is dan je aanwezigheid in uren. Hetzelfde geldt voor vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben.

We communiceren open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen wij altijd met het oog op resultaat. Wij werken voor o.a. DSM, Centraal Beheer, Syntus/Keolis, Wensink Automotive en Fortune Coffee. Klinkt goed, toch?

Kom jij onze brigade versterken?
Stuur je cv en motivatie naar Wouter Hameka (info@crowdmedia.nl). Creativiteit stellen we altijd op prijs! Heb je nog vragen? Dan kun je Wouter bellen of
WhatsAppen via 06-241 270 58.

Wouter
Gespecialiseerd in online strategie.
Terug