6 december

Vacature: Sous-chef a.k.a. grafisch vormgever (status: al in gesprek)

Update: Het is niet meer mogelijk om te solliciteren op deze functie. We hebben een overweldigende aantal sollicitaties binnengekregen.

Een videoformat vormgeven passend bij de doelgroep? Gave beelden maken voor Facebook, Instagram en LinkedIn? Een logo ontwerpen voor Dunlop? Een samplebox vanuit het niets neerzetten voor DSM? Eigenlijk is niets te gek, als het maar past binnen de contentmarketingstrategie van onze klant. Dit gaat allemaal gedaan worden door een sous-chef. In de volksmond worden deze mensen ook aangeduid als:  grafisch vormgever.

Onze sous-chef kan gebruik maken van onze jarenlange ervaring om zich verder te ontwikkelen. De rest van de keukenstaf bestaat uit strategen, copy-writers, data-analisten en distributie-pro’s.

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie goed in te vullen binnen onze contentbrigade vragen wij het volgende:
· Je hersenen stromen over van creativiteit;
· De visuele uitwerking van concepten is voor jou een peulenschil;
· Je hebt een kritische blik en kunt snel schakelen;
· Jouw ambitie om te slagen straal je uit;
· Je hebt minimaal een hbo- of wo-opleiding succesvol afgerond;
· Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring, het liefst bij een bureau.

Wat bieden wij jou?
Je gaat 3 tot 5 dagen (bespreekbaar) aan de slag in een team van 17 professionals met een schil van freelancers en bureaus. Dat alles onder marktconforme arbeidsvoorwaarden, uiteraard met je eigen telefoon en laptop. De reiskostenvergoeding is een vast bedrag, voor het geval dat je buiten Zwolle woont.

Past onze cultuur bij jou?
Vaste werktijden? Daar geloven we niet in. We vinden dat jouw output belangrijker dan je aanwezigheid in uren. Hetzelfde geldt voor vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben.

We communiceren open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen wij altijd met het oog op resultaat. Wij werken voor o.a. DSM, Centraal Beheer, Syntus/Keolis, Wensink Automotive, Salland Zorgverzekeringen en Fortune Coffee. Klinkt goed, toch?

Kom jij onze brigade versterken?
Stuur je cv en motivatie naar Patricia (patricia@crowdmedia.nl). Creativiteit stellen we altijd op prijs! Heb je nog inhoudelijke vragen? Dan kun je Yasser bellen of WhatsAppen via 06-42110518.

Terug