2 februari

Van slaapadviseuse tot online marketeer

Mijn stageperiode was nog niet van start gegaan of ik kreeg al een uitnodiging om mee te gaan naar de Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam, super vet! Ik leerde meteen een aantal van mijn (hilarische) collega’s kennen en ik ontmoette Fred van Leer himself.

Ok, even terug naar het begin. Ik ben Emie Budde: Crowdmedia’s nieuwste aanwinst. Ik ben 21 jaar oud en studeer Communicatie aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Ik ga mij de komende 20 weken verdiepen in de social media van Crowdmedia en hier een plan voor opstellen. Daarnaast help ik mijn collega’s met alles op het gebied van campagnes en content marketing.

Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Beter Bed als slaapadviseuse. In mijn vrije tijd houd ik me veelal bezig met het voeden van mijn verslavingen. Ik zet ze even op een rijtje voor je:

  1. Netflix;
  2. Social media: memes vind ik fantastisch;
  3. Online shoppen;
  4. Ben & Jerry’s ijs: Half baked 500 ml (deze eet ik zonder pauze leeg);
  5. Thuisbezorgd.nl, ik ben niet echt (lees: totaal geen) een keukenprinses.

Verder vind ik het leuk om te schilderen en om met vrienden af te spreken, dat laatste vooral in combinatie met de bovengenoemde verslavingen.

Tot ziens!

Willeke Stam
Gek op content met een voorliefde voor kattenfilmpjes.
Terug