Van tikken op het toetsenbord tot lineair tv kijken.

01 mei 2019
Crowdmedia

Met mijn 22 jaar kom ik vers uit de schoolbanken, zo de Crowd in rollen. En dat vind ik heerlijk! Ik ben niet gemaakt om stil te zitten en steek dus graag mijn handen uit de mouwen om mijn vingers de hele dag druk over het toetsenbord te laten gaan.

Ik deed al wat ervaring op met social- en onlinecontent bij de webredactie van verschillende talkshows. Nu is het tijd om de andere kant hiervan te ontdekken. Als geschoolde journalist en ongeschoolde marketeer ben ik in een compleet nieuwe wereld terecht gekomen. En dat is spannend en leerzaam.

Hoewel ik van origine een echte Drent ben woon ik ondertussen alweer ruim vier jaar in Zwolle. Ik deel het gezelligste appartementje van Assendorp samen met mijn vriend en ons kleine witte konijntje Fien, die eigenlijk een mannetje is. Maar ja, toen we daar achter kwamen had hij de naam al. Pech.

Verder denk ik dat je wel zou kunnen zeggen dat ik een echt ‘mediamens’ ben. Zo ben ik denk ik een van de weinige personen, van mijn leeftijd, die nog actief tv kijkt. Dit maakt mij de ongevraagde tv-recensent van mijn vriendengroep. Ik smeer ze hier een daar graag een nieuwe tv-tip aan. Maar natuurlijk heb ik YouTube ook allang ontdekt. En als er dan nog een stil moment overblijft dan gaat er een podcast of de radio aan. (vooral lekker in de auto, trein of een ander vervoersmiddel).