Van verre landen naar de Crowd!

04 september 2019
Crowdmedia

Dag ik ben Ashok, geboren in het noorden van Sri Lanka en opgegroeid in het altijd gezellige Drenthe!

Om een lang verhaal kort te maken: vanwege oorlog in mijn geboorteland, kozen mijn ouders ervoor om helemaal naar Nederland te ‘verhuizen’. Gelukkig besloten ze mij wel mee te nemen.

Na een absurd lange tijd te hebben gestudeerd, heb ik sinds mijn 14de nu eindelijk mijn eerste echte baan! In de tussentijd heb ik voornamelijk gefreelanced als vormgever en motion designer. Dit deed ik vooral in het buitenland. Voor dit werk heb ik dus veel gereisd. Hierbij heb ik geweldige avonturen beleefd in Zuid-Korea, Taiwan, Indonesië, Engeland en zelfs in de U.S. of A. Klinkt zwaar hè?

Naast mijn studie en werk, schilder ik ook graag. Tegenwoordig heb ik daar helaas nog maar weinig tijd voor, maar ik ben van plan het binnenkort wel weer op te pakken omdat het zo super therapeutisch werkt. Ook vind ik ruimtevaart heel gaaf. Toen ik klein was wilde ik bij NASA werken om verre werelden te illustreren. Tegenwoordig volg ik de ontwikkelingen van bedrijven zoals SpaceX, omdat ik het cool vind wat ze daar allemaal doen.

Architectuur vind ik ook een inspirerend vakgebied. Zo inspirerend, dat ik uiteindelijk de keuze had gemaakt om een minor Architecture Design te studeren met de focus op het werk van Tadao Ando. Ando is dan ook mijn favoriete architect. De beste man was van origine een professionele bokser, maar ging toch architectuur studeren en werd vervolgens een van de beste van zijn generatie. Gaaf toch? Tja, zo kan het gaan hè. Wie weet word ik wel een neurochirurg in de toekomst of misschien wel een fitness goeroe, maar voorlopig ga ik lekker aan de slag bij de Crowd. Ook heel leuk! 🙂