Verbouwen begint met Bouwbakkie!

22 april 2021
Persberichten

Containerverhuurder Bouwbakkie en Crowdmedia hebben de handen ineengeslagen voor een gloednieuwe campagne. En wat voor eentje! Het gaat om een multichannel-campagne die bestaat uit radiospots, social-advertenties en inzet van het Googlenetwerk. Een flinke bak campagnecontent, dus.

Vorig jaar maakte Crowdmedia ook een campagne voor Bouwbakkie. Dit jaar is het tijd voor een verdiepingsslag. Zo ontwikkelde het Zwolse contentmarketingbureau onlangs de nieuwe contentmarketingstrategie voor Bouwbakkie. Yasser Dehnavi (mede-eigenaar van Crowdmedia): “De creaties van de huidige campagne komen voort uit de nieuwe contentmarketingstrategie. Voor deze campagne zijn de visuals vormgegeven in een nieuwe, isometrische stijl die de campagne een visuele verdieping geeft ten opzichte van vorig jaar.”

De claim van de campagne en van de vernieuwde contentmarketingstrategie luidt: ‘Verbouwen begint met Bouwbakkie.’ Hiermee spreekt de campagne een doelgroep aan die uit zowel zzp’ers als doe-het-zelf-klussers bestaat. In drie campagnefases (touch, tell en sell) maken zij aan de hand van verschillende storylines kennis met Bouwbakkie, de verschillende soorten containers en de voordelen van bestellen bij Bouwbakkie.nl.