Hey! It’s me, Roan.

09 november 2018
Crowdmedia

Is er een nieuwe smurfenfilm in première gegaan? Nee, ik ben het in een knalblauwe winterjas. Verschrikkelijk lelijk, maar wel verschrikkelijk warm.

Dat moet ook wel, want ik ben totaal niet gemaakt voor de winter, brrrr. Geef mij maar 30 graden! Al vind ik Sinterklaas, kerst, de jaarwisseling en de korte dagen die daarbij horen (stiekem) toch wel heel gezellig…

Nu heb je me al een stukje beter leren kennen! Mijn naam is Roan van Dam en ben 20 jaar. Ik ben geboren en getogen in Zwolle, dus ben een echte Zwollenaar. Toen ik 12 jaar was ben ik begonnen met acteren voor film en televisie. Daar begon de liefde voor de media en alles wat daarbij komt kijken. De komende 10 weken wil ik zoveel mogelijk leren en bijdragen binnen de video-afdeling van Crowdmedia. Vandaag mag ik beginnen! Ready… Set… Go!