Video-versterking

15 oktober 2019
Crowdmedia

Hoi, mijn naam is Jesse. Ik kom uit Reutum en heb op dit moment nog niet echt wat je noemt het interessantste leven van The Crowd…

Reutum is een klein dorp in het oosten van Nederland en er valt eigenlijk weinig te beleven. Dit klinkt heel saai, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Zo kent iedereen in Reutum elkaar. Hierdoor heb ik een hechte groep vrienden die elkaar al kent vanaf de lagere school.

De jongens waar ik het over heb, hebben ook een grote rol in mijn eerste hobby: voetbal. We zitten met een groot deel van de vriendengroep in hetzelfde team. Bij dit team gaat het vooral om de gezelligheid. Het is dan ook niet echt een prestatieteam. Wij richten ons meer op de derde helft. Dat brengt mij meteen bij mijn tweede hobby: uitgaan. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik als 21-jarige bepaald niet vies ben van een paar drankjes in het weekend. 

Allemaal vrij standaard zoals je ziet. Ik was dus ook blij dat ik tijdens mijn studie ontdekte dat ik een grote liefde heb voor het maken van films. Iets wat je niet vaak ziet en dus ook een stuk minder standaard is dan de rest van wat ik doe. Voordat ik bij Crowdmedia terecht kwam, heb ik op het ROC van Twente in Enschede gezeten. Hier heb ik de opleiding Media en Vormgeving gevolgd. Daarnaast heb ik veel filmklussen voor mezelf gedaan.

In de tijd die ik op school heb doorgebracht, heb ik lang kunnen nadenken over wat ik écht graag zou willen doen met film. Dit heb ik voor mijn gevoel bij The Crowd gevonden. Ik ga in een tof team een supermooie functie vervullen, namelijk als video-editor. Ik zal mezelf naar verwachting vaak tegenkomen, maar zal ook heel veel gaan leren. Ik hoop mooie dingen te gaan doen en verheug me op de komende tijd!