Not so new girl in town.

19 februari 2020
Crowdmedia

Ben je wel een echte hbo-student als je geen vertraging hebt opgelopen? Nope… Dus, na 3 maanden studievertraging mag ik eindelijk aan de slag bij Crowdmedia. Mijn naam is Jessie, 22 lentes jong, en dit famke woont in het verre Leeuwarden. Ik ben een echte socialmedia-junkie en kom Crowdmedia versterken als communicatieheld. Prepare yourselves voor de aankomende 7 maanden, want ik blijf nog even hangen!

Momenteel zit ik in het vierde jaar van de studie Media & Entertainment Management, en hoop ik dit jaar mijn diploma in ontvangst te nemen. Zwolle is voor mij geen onbekend terrein, aangezien ik in 2016 mijn mbo Event & Organisatie heb afgerond op Landstede, en regelmatig te vinden was in het centrum voor een drankje en een dansje. 

Rond mijn 17e vond ik mijn passie voor media, en rond mijn 20e ontwikkelde ik een passie voor ondernemen. Ik moet altijd iets om handen hebben en krijg anxiety als ik geen projectjes heb om aan te werken. Zo heb ik evenementen georganiseerd in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Amsterdam, als freelance social-mediamanager gewerkt voor verschillende bedrijven en organisaties, modellen gescout, maar ook een kledingwinkel opgezet. Mijn vrienden noemen mij ook wel een duizendpoot…

Ik ben een echte levensgenieter en ik houd van reizen. Zo woonde ik vorig jaar een aantal maanden op Bali – can’t wait to go back. Naast mijn werk en studie sta ik regelmatig voor de camera, en ik daag mezelf graag uit. Ik hoop bij Crowdmedia een hoop nieuwe dingen te leren, en nog beter te worden in mijn skills. 

Oant sjen! 😉