Gigacreatief met een zachte G.

06 februari 2020
Crowdmedia

Heyo, ik ben Martijn! Helemaal vanuit Weert, wat in Limburg ligt en dé vlaaienstad is van het zuiden, ben ik neergestreken in Zwolle bij Crowdmedia. Ik heb de geweldige kans gekregen om als creatieve duizendpoot mijzelf te mogen ontwikkelen en het fantastische team te ondersteunen.

Blijven plakken

Hoe ben ik in Zwolle beland vraag je je misschien af? Ik ben mijn vriendin achternagegaan voor een studie boven de rivieren, en dat was toevallig in Zwolle. Nu ik mijn hbo-diploma in animatie in de pocket heb, ben ik blijven plakken want het is fijn wonen hier.

🖤 old school

Ik hou heel erg van old-school en vintage dingen, echt heel, heel erg.
Mijn afstudeerfilm ging bijvoorbeeld over nostalgie in de jaren ’90, ik fotografeer nog wel eens analoog, speel nog vaak op een Gameboy of Super Nintendo om de tijd te doden en ik maak synthwave met mijn beste vriend. Als je nog nooit van synthwave hebt gehoord is dat niet gek hoor, het is elektronische muziek in een jaren ’80 jasje. Mocht je geïnteresseerd zijn, je kunt ons vinden onder de naam ‘Cybercassette’. Er zit een bepaalde sfeer en aura aan nostalgie die ik gewoon ontzettend tof en fascinerend vind.

Een nieuwe religie?

Ik heb geen waanzinnige stapverhalen van gekke avondjes uit, want ik ben daar niet echt het type voor. Maar ik maak wel de leukste (of meest droge) dingen mee met mijn vrienden op andere manieren. Bijvoorbeeld door gekke regels bij videospellen te bedenken of een groot vleesvlot aan ossenhaasblokjes bestellen bij een sushi-restaurant in een kerk. Onze nieuwe religie is daardoor Vleesus geworden uit Speklehem. Verder teken ik graag in mijn vrije tijd, speel Dungeons & Dragons… Tja ik ben best wel een nerd nu ik dit teruglees.

Misschien haalt Crowdmedia me wel uit mijn schulp ðŸ™‚? Ik heb er in ieder geval zin in!