Hallo nieuw avontuur!

11 maart 2020
Crowdmedia

Yes, ik mag een nieuw avontuur aangaan! Mij wordt het vertrouwen gegeven om bij Crowdmedia alles te gaan regelen rondom de projecten. Voor mij een hele nieuwe wereld waar ik in terecht kom en ik heb er onwijs veel zin in.

Een nieuwe wereld, jawel. Want een aantal jaar geleden heb ik de studie Sportmanagement afgerond. Mijn carrière daarna heeft helaas niks met sport te maken, behalve dat ik mijn uitlaatklep vind in sporten. Ook ben ik enorm fanatiek wanneer het gaat om een potje tafeltennis, hockey of volleybal. Noem een (team)sport of een spel, geef het startsein en ik wil winnen. Ook al bak ik er niks van. 

Verder vind je me in de winter op de piste op een snowboard of op skies. Heerlijk om de vrijheid boven op de berg te voelen en er met gelikte bochten vanaf te gaan. Om vervolgens te eindigen in de après-ski met een welverdiend biertje voor een dansje. In de zomer lig ik het liefst op het strand of aan het zwembad te bakken onder de fijne zon met een tijdschrift in de hand in Italië. Een heerlijke afwisseling. 

Mijn kleine meisje van 8 maanden is een ander avontuur. Genieten om zo’n klein mensje de wereld te zien ontdekken. 

De confetti is geknald, dus het startsein is daar!

Ciaoooo!