Meet Mirjam: onze nieuwe contentmarketeer!

25 februari 2020
Crowdmedia

Na twee sollicitatiegesprekken en een proefopdracht volgde het verlossende telefoontje: ik word onderdeel van The Crowd. En nu zit ik hier. Ik ben dé nieuwe contentmarketeer van Crowdmedia! 

Wie ik ben? Mijn naam is Mirjam Heerink, drieëntwintig jaar en woonachtig in een prachtig paleisje in Zwolle, maar geboren en getogen in Nijverdal. Een half jaar geleden heb ik mijn diploma voor de master Media en Journalistiek in ontvangst mogen nemen en daarvoor de bachelor Media en Cultuur afgerond.  Na m’n studies heb ik voor RTL Late Night, Jinek en Love Island gewerkt. Nu waag ik de sprong in het diepe en ga ik mij onderdompelen in de marketingwereld. 

Als ik niet aan het werk ben? Dan kan je me vinden in de sportschool of op de tennisbaan. Of bij een wijnbar. Gek op rode wijn. En oude kaas. Liefst rode wijn mét oude kaas. Of nacho’s, mag ook. Gewoon lekker kletsen of een spelletje spelen. Kolonisten van Catan en kaartspelletjes. En natuurlijk 30 seconds, bloedfanatiek.

Als ik niet bij de sportschool, de tennis of de wijnbar ben? Dan is de kans groot dat ik in het buitenland zit. Na prachtige bestemmingen als IJsland en Sri Lanka, staat nu Colombia op de planning. Daarna de rest van de wereld! 😉