Ello mate, you allright?

06 december 2019
Crowdmedia

Of ik Brits ben? Nee, ik kom uit het kleine dorpje Oosterwolde (en voor de duidelijkheid dat dorpje in Gelderland, niet in Friesland dus 😉). Ik ben 21 jaar, net uit de schoolbanken en ga vanaf nu door het leven als contentmarketeer bij Crowdmedia! Zo steek ik graag mijn handen uit de mouwen en type ik miljoenen woorden per dag.

Ik heb tijdens mijn studie al ervaring op mogen doen bij verschillende bedrijven en hier vond ik mijn passie voor contentmarketing. Daarnaast voetbal ik graag en ook tijdens de wedstrijden zijn de prestaties van hoog niveau (lees 3de helft). Ik hoop bij Crowdmedia me steeds meer te verdiepen in content om op deze manier mijn kennis verder uit te breiden. Mijn uiteindelijke doel? Het hele contentproces zelf uit te kunnen voeren.

Nog even terugkomen op die Britse kant van me. Afgelopen half jaar heb ik gewoond in London en mocht ik naast het afstuderen genieten van, naar mijn mening, de meest heerlijke stad ter wereld. Dus als je er nog niet geweest bent; trust me it’s worth it!

Ja en dat is het wel zo’n beetje. Mocht je meer willen weten? Je kunt me altijd bereiken (nouja, zaterdagavond is misschien niet de meest ideale tijd…) dan praten we verder.

See ya!

Ps. London-tips nodig? I got ya!