Van inbelverbinding naar Crowdmedia

22 januari 2020
Crowdmedia

Vanaf het moment dat we thuis een computer met inbelverbinding kregen, raakte ik meer en meer geïnteresseerd in de digitale wereld. Van het ontwerpen van content en bouwen van websites. Gaandeweg mijn studie werd het duidelijk: ik wil na het behalen van mijn diploma aan de slag in de MEDIA!

Samen met bedrijven ‘ontdekken’ wat in hun specifieke situaties gaat werken, daar ligt mijn kracht. Want voor elk bedrijf liggen er weer andere kansen. Daarom is er ook nooit een standaard aanpak, maar altijd een aanpak op maat. Authenticiteit, buiten de lijntjes kleuren en oog voor de klant zijn daarbij essentieel voor mij.

Elke dag nieuwe ontwikkelingen, elke dag nieuwe dingen leren en mensen helpen beter te worden geeft mij enorm veel energie!

Met de overstap naar Crowdmedia wil ik nieuwe technieken ontdekken en mijn inhoudelijke vakkennis verbreden. Met de media-ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan hoop ik uiteraard ook mijn steentje bij te dragen aan Crowdmedia. 

Wil je graag iets meer weten over mij? Ik ben 33 jaar, woonachtig in Zwolle. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, geniet ik van het bezoeken van musea, stop ik veel liefde in mijn ‘indoor jungle’ vol planten en ben ik gek op lezen! Van zelfontplooiing tot geschiedenisboeken! Ik lees het allemaal. Getrouwd!! En ben trotse papa van een zoontje.

Wie weet tot snel?