Werkfestival de Crowdcamping is begonnen! 🏕

21 juni 2021
Persberichten

Het is eindelijk zover, de start van de Crowdcamping is een feit. Gisteren verzamelden de Crowders zich op Buitenplaats de Luwte in Zwolle. Daar was de harde kern al om half acht ‘s ochtends met kleine oogjes begonnen aan de opbouw van het terrein. De hele week slaapt, kookt, eet, drinkt, doucht, werkt én feest het personeel van Crowdmedia samen. En klanten? Die zijn van harte welkom.

Werkfestival.
De Crowdcamping is een heus werkfestival. Dus van maandag tot en met vrijdag wordt er gewoon gewerkt. Dat kan lekker warm en droog in de vergaderzaal op het terrein. Maar buiten werktijd is er van alles mogelijk. Mediteren, persoonlijke ontwikkeling, sporten, zwemmen in de Vecht, een spelletje doen, meezingen met hits uit de zeroes of gezellig bij het kampvuur zitten, er is aan iedereen gedacht.

Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “Wij zijn erg blij en trots dat we dit kunnen doen. Het is een heus festival geworden met romantische sferen én er wordt hard gewerkt om de projecten tot een uitstekend resultaat te brengen. En we zijn nog maar net begonnen!”

Match made op de camping.
Een ding is zeker: de Crowders leren elkaar op de Crowdcamping goed kennen. Maar ze staan óók open voor nieuwe contacten. Daarom kan iedereen die geïnteresseerd is op woensdag 23 juni komen daten met de Crowd voor een (open) sollicitatie of een vrijblijvende kennismaking. Carlijn Knobben (People & Culture Partner bij Crowdmedia): “We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten; voor nu én de toekomst. We groeien namelijk erg hard. De Crowdcamping is de perfecte locatie voor een ontspannen eerste ontmoeting. We hebben veel leuke reacties ontvangen en ik kijk ernaar uit om kennis te maken met deze mensen en ze te laten zien dat Crowdmedia niet alleen online, maar ook in het echt een tof bedrijf is!”