Zwolse Crowd stijgt halve ster in Emerce 100.

22 mei 2021
Persberichten

Eergisteren verscheen de zestiende editie van de Emerce 100, een jaarlijks kwantitatief onderzoek naar de prestaties van leveranciers en diensten in de e-business-en marketingbranche. Contentmarketingbureau Crowdmedia staat als enige bureau uit Zwolle in de categorie ‘Digital marketingbureaus klein’. Het bureau behaalde deze editie een score van maar liefst 5,5 sterren. Een halve ster meer dan vorig jaar!

Yasser Dehnavi (mede-eigenaar van Crowdmedia): “We hebben het afgelopen jaar knetterhard gewerkt. Als Zwols bureau worden wij steeds beter gezien in de Randstad en doen wij mee met de grote Amsterdamse bureaus. Dat is niet alleen goed voor Crowdmedia, maar ook voor de gehele creatieve industrie van regio Zwolle. Het feestje in de Randstad krijgt bezoek uit de provincie, haha.”

Onderzoeksbureau Motivaction voert het jaarlijkse onderzoek voor Emerce uit. In tientallen categorieën, verdeeld over vijf gebieden (Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture) worden prestaties van dienstenleveranciers beoordeeld. Crowdmedia staat voor het tweede jaar op rij in de lijst.